2019. máj 17.

Családi státusz? szingli / multiplayer / netflixet néz / várja a pénteket

írta: Andissekai
Családi státusz? szingli / multiplayer / netflixet néz / várja a pénteket

Válaszd ki, melyik vagy, aztán folytasd az olvasást

 Először evezzünk könnyedebb vizekre. Párosítsunk örök igazságokat az alábbi izékkel:

  • én
  • aljanép, ha 1-gyel kevesebb agysejtje lenne, már növény lenne
  • kocsmafilozófia tökéletes példája
  • 2000-es években elterjedt pólófelirat geek-ek számára
  • Tudtad-e tudományféle

Íme:

  • 'Smart is sexy.' ---Nope!
  • A kannibalizmus egyszerre oldaná meg az éhínség és a túlnépesedés problémáját. Amellett, hogy ez vicces, egyben morbid, tudományos szempontból nézve 'a kannibalizmus kiegyensúlyozott és teljes értékű táplálkozást nyújt, mert optimális arányban és jól emészthető formában tartalmazza a testünk számára szükséges tápanyagokat'. Még mindig Fúj! Egyébként már az ősemberek is falatoztak, szóval ... nagy szükségben az erősek éhesen egymásra fognak pillantani, ez borítékolható! ---Um!
  • Az előző nap után mindig eljön a másnap. Mert sose volt ez másként. ---Evör!
  • Az elhízott embereknek kisebb az agya! Gondolom mindenki azonnal arra következtet, hogy ők bizony hajlamosabbak a neurodegeneratív betegségekre. Így van! Szegény Józsi - továbbiakban Nehézsúlyú -. Ha nem tudod mi dübörög melletted minden hétköznap fél 1-kor, akkor az ő. Látványra sem túl szemérmes, még ülve sem. ---Eww!
  • Ha rosszul választod ki az autós kesztyűdet, parázs vitákba keveredhetsz mindenkivel, aki szerint 'Az egy felesleges szar!' Rutinos, kézkrém nélkül élők legalább 5 elpusztíthatatlan érvvel érkeznek minden társaságba, hogy a kézvédő textilek oldalán törjenek lándzsát. ---Wow and no matter. :-/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyermekeim közreműködésével: Jelöld meg a cím és előadó bekarikázásával, amelyik számodra a legtetszetősebb:

  • Magashegyi Underground: Szeplős váll --- fülbemászó, értelmetlen és vicces, amikor azt mondja a DJ, hogy 'níd ö seggpatikus-diszkótech'
  • Heaven Street Seven: Dél Amerika --- hümmm végül is
  • Boggie: Parfüm --- szép hang és legalább nincs rajta annyi festék, mint egy Munkácsyn *
  • Pápai Joci: Origo --- autentikus roma, népdal elemekkel fűszerezett
  • Rúzsa Magdi: Április elején --- pop-os, közízlés számára befogadhatóvá erőszakolt
  • Halott Pénz összes --- semmi, kifogytam, imádják

Őszintén remélem, hogy Bíborkát kivéve mindről leszoknak. Tulajdonképpen innen szép kiindulni. Ha választanom kellene, akkor néhanapján Colorstar. Nem igazán rajongok a hazaiért.

Egyetlen magyar számot hallgatok rendszeresen, mivel 'valahogyan' a mentett dalaim közé keveredett: Halott Pénz: Elkezdeni elölről

Ellenben azt szeretném mondani, hogy nem kezdeném elölről másképp. Tudom, hogy vajmi kevés a valószínűsége, hogy egy szappanoperában találom magam, de álmomban még is eljátszottam a gondolattal. Ha bármit/bárkit elfelejthetnék és újra kezdhetném, valószínűleg nem cselekednék máshogy. Ha valakim amnéziába esne, mint Paula a Paula és Paulinából, és lehetőségem lenne az újrázásra... hja, talán erőt vennék magamon és törném magam, de ugyan úgy. Hibákkal, örömmel, a remény és reménytelenségek, a jó szók és a hozzám NEM intézett visszacsatolások okozta hiányérzet között vergődve ugyan úgy. A nagyon jót és a rosszat sem hagynám ki, részese szeretnék maradni annak, ami most van. Fáradt vagyok és semmi kedvem feszengni az ismeretlenek miatt. Türelmetlen lennék, gyakran előfordulna, hogy legszívesebben hagynám az egészet a francba. Kinek van szüksége a lelkesedés és a letargia közti hullámvasútra? Na ugye. Új ismeretség? Full-on vagyok, az emberek 27%-a szórakoztató, a többi olyannyira lelombozóan semmilyen, hogy nem látom értelmét ismerkedni. Legszívesebben álnéven mutatkoznék be minden jött-ment, kitűzős, balkezes, lyukacsosképű hegyjárókelőnek. Fibi Büfé vagy Zacskós Sára!

Egy kivétel van, ami megérné az izgalmakat hétről-hétre... évről-évre: a heti zenei válogatás avagy az E heti kaland a spoty-n. Elszalasztott lehetőségek, utazás? No. Személy? Nem, nem akarok változást, nem kell a 2.0 kapcsolat senkivel sem. Boldogság van. :-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Mó szerelembe esett, Bónak viszont meggyőződése, hogy kizárólag az sminkeli magát, aki ronda. Néha olyan fekete-fehérre egyszerűsíti a világot, imádom! Már amikor ki nem állhatom.

Szólj hozzá

zene május újrakezd feleletválasztós mikrofiló